Houdt er rekening mee dat rondom Vaesrade grote werkzaamheden aan de weg zijn.

Komt u vanuit de richting autowegen / tankstation Nuth, sla dan OP de spoorbrug direct rechtsaf (bord Geitenweg - Vaesrade), rijdt door de fietstunnel en daarna weer rechtsaf. Dit is Kathagen welke weg op Vaesrade uitkomt.

Parkeer de auto op de grote parkeerplaats tegenover mijn woning/praktijk en niet op mijn oprit s.v.p.

 

 

Hoe gaat een consult bij mij te werk en wat kost het?!: Normaal gesproken begin ik met het consult, maar kunt u altijd vragen stellen. Ik ben spiritueel medium en krijg dan ook mijn boodschappen "door" via de kosmos. Daarom heb ik geen voorwerpen nodig, maar ik werk er wel graag mee.

Enerzijds heeft het weer meerwaarde voor diegene waar ik het consult voor doe én ik "lees" voorwerpen, wat weer wil zeggen dat ik iets in voorwerpen zie wat een ander niet ziet. Ook maak ik vaak "bruggetjes" en ga dus met iets wat ik heb gezegd door op iets heel anders, echter alles hoort weer bij elkaar.

Ik haal géén informatie vanuit social media die u online heeft staan! Mijn uitspraken zijn gebaseerd op wat ik doorkrijg en niet over wat ik van iemand online heb gevonden. U kunt meenemen wie of wat u wil en ook mag u het gesprek noteren en/of opnemen, maar van dat laatste wil ik wel op de hoogte worden gebracht.

Het is voor mij geen probleem, maar het is niet netjes als er stiekem wordt gedaan!

Een consult bij mij kost € 40 per uur en ik werk alleen volgens afspraak. Inplannen gaat volgens de button rechtsboven op deze pagina "Maak een afspraak"

Alleen de data die hier vermeld staan zijn nog vrij! Ik kan ook via de telefoon werken dus, indien u niet naar mij kunt komen om welke reden dan ook, kunt u ook een telefonisch consult inplannen.

INDIEN U EEN AFSPRAAK VIA HET FORMULIER OF DE MAIL MAAKT, KRIJGT U TE ALLEN TIJDE EEN BERICHT VAN MIJ. EEN AFSPRAAK GELDT PAS ALS IK DIE HEB BEVESTIGD! DUS, KRIJGT U GEEN BERICHT, NEEM DAN WEER CONTACT MET ME OP S.V.P.  

Pinnen en verstrekken van factuur is mogelijk!